Symaskiner

At vælge den rigtige symaskine, kan være svært! Få gode råd til hvad du skal tænke over.

Det kan være svært at vælge ny symaskine. Det er ikke nødvendigvis det rigtige, bare at gå efter den symaskine der er bedst i test. I stedet er det en god idé, at afstemme forventningerne til dig selv og den maskine, du ønsker at få med hjem. Hvis du er nybegynder, har du med stor sandsynlighed nogle andre ønsker og behov, end hvis du er ekspert.
Fælles for os alle er det, at vi skal finde den "makker" som vi har lyst til at sy på i mange år.

Lidt information, som gør det lidt lettere for dig at vælge, hvilken maskine du skal lede efter. Hvis det alligevel er svært, er vi her for at hjælpe dig. Hos Centrum Symaskiner har vi altid et bredt udvalg af demomaskiner i butikken.  Det er din sikkerhed for at den maskine du har udvalgt og så føles helt rigtig, når du først sidder foran den.

Mekaniske symaskiner.

Lad tankerne glide tilbage til håndarbejde i skolen. Med stor sandsynlighed, var det en mekanisk symaskine, du syede dine første sting på.  Fordelen ved mekaniske symaskiner er, at der er et minimum af indstillingsmuligheder, så det er let at komme i gang.  Dermed er denne type symaskiner særligt velegnede tll børn og begyndere. Samtidig er mekaniske symaksiner oftes også de billigste på markedet.

Elektroniske symaskiner.

Lad os med det samme fastslå, at eletroniske symaskiner IKKE kun er for eksperter. De elektroniske symaskiner, kan hjælpe med mange praktiske funktioner, som gør syningen sjovere og lettere for alle, uanset niveau. Automatisk nådetråder, nærmest utælleligt mange sømme og meget, meget mere. 

Hvilket symaskine mærke skal man vælge?

At vælge et bestemt mærke i symaskine, er præcis det samme som når der skal vælges bil, sko eller så meget andet. Vi har alle vores egne præferencer. Og ligesom så meget andet, kan symaskiner købes i mange forskellige prisklasser og kvaliteter. Du kan læse dig til en masse viden på nettet, ligesom der findes mange "bedst i test's". Men når alt kommer til alt hænger pris og kvalitet ofte ret fint sammen. Det er en god tommelfingerregel at huske på. Et andet godt råd er, at tænk ikke kun på anskaffelsesprisen, men også på om maskienen kan repareres på et autoriseret værksted, når den tid kommer.

Hos Centrum Symaskiner har vi 30 års erfaring i reparation og salg af symaskiner, overlockere, broderimaskiner og strikkemaskiner. Tøv ikke med at ringe for råd og vejledning.

 

Det er altid dejligt, hvis symaskinen er brugervenlig og let at gå til

 

pr. side

32 varer

Faldende orden

32 varer